6

До профитабилно одгледување на житарици - капка по капка

Сано Застапничка програма

Профитирајте од Сано

Земјоделци

Нашата стручност за иднината на земјоделието
tov svinja

Стручни совети за исхрана на свињи

За многу прасиња и многу месо

Сано кариера

Добредојдовте во компанијата Сано

Здрав раст во современата исхрана на животните

Здрав раст со Сано

Сано е најголемиот европски бренд за минерални додатоци на сточна храна, замени за млеко за телиња и специјалитети за современа исхрана на животните. Единствениот, своевиден Сано- советодавен концепт, кој е комбинација на искуство и експертиза на земјоделците, советниците за исхрана и ветеринарите, кои се присутни на фармите, во областа на исхраната на животните ќе ве воведе чекор по чекор до здрав раст.

Дознајте повеќе за нашите производи за здрав раст

Вашиот директен контакт со нас

Сано – Современа прехрана за животни
+389 02 2600 041
+389 02 2626 960
Ул. Босна и Херцеговина 55
1000 Скопје
Македонија

Најдобриот начин за заеднички развој