Нашите вредности

Сано корпоративни вредности

Сано како семејна компанија која делува на светскиот пазар, во текот на годините изгради специфична деловна култура која се заснова на следните вредности:

Пријателство – Оние кои можат да се ослонат едни на други, и знаат дека и во добри и во лоши времиња се останува заедно, тоа се прави пријатели.

Мотивација – Да ги надминеме очекувањата, потрошувачите позитивно да ги изненадиме. При тоа, пред себе си поставуваме најголеми цели со цел секој ден да стануваме се подобри, и постојано да ги унапредуваме нашите производи и услуги.    

Храброст – Секојдневно се соочуваме со предизвици, мали како и големи. Енергично, одлучно и храбро донесуваме одлуки и заедно чекориме по нови патишта.

Уважување – Искрена соработка, отвореност за други култури и одговорно користење на ресурсите.

Целина – Секогаш да се гледа целата слика – така заедно постигнуваме задоволство и успех. Тоа бара ефикасност во сите области и секако поттикнување на секој поединец во неговите предности и личниот развој.  
Тоа се столбовите кои ни овозможуваат успешно и партнерско следење на нашите визии за здрав раст во современата исхрана на животните.

Вашиот директен контакт со нас

Сано – Современа прехрана за животни
+389 02 2600 041
+389 02 2626 960
Ул. Босна и Херцеговина 55
1000 Скопје
Македонија