Успешни – низ светот

Квалитетните производи се истакнуваат и меѓу глобалната конкуренција

Во повеќе од 35 земји земјоделците ни го доверуваат својот успех. Како водечка компанија на пазарот во областа на современата исхрана на животните, секојдневно ја оправдуваме добиената доверба. Со осум производни погони и преку 35 дистрибутивни друштва и застапништва во земјите низ целиот свет, гарантираме оптимални производи, услови за испорака и сеопфатни услуги во областа на исхраната на животните. Врз база на глобалната експанзија нашите потрошувачи профитираат од пристапот до знаење за глобалните пазари, високо ефективните суровини и најновите концепти за исхрана на животните. Во се што работиме, секогаш обрнуваме внимание на избалансираниот однос помеѓу ресурсите, расходите и приходите. Само така е возможно да се постигне здрав раст. 

Вашиот директен контакт со нас

Сано – Современа прехрана за животни
+389 02 2600 041
+389 02 2626 960
Ул. Босна и Херцеговина 55
1000 Скопје
Македонија