|  Почетна страница  |  Контакт  |  German English Spanish Chinese Russian

Добродојдовте на страницата Сано-Македонија

Сано е голем европски бренд за Минерални додатоци, замена за млеко за теле и специјалитети за современа исхрана за животни. Со раст од преку 20% годишно, самостојни сестрински претпријатија во повеќе од 15 европски земји, како и со пет современи производни центри, Сано напредува во земјоделието, животните да ги храни здраво и профитабилно. При тоа, клучот за успех е особеноста на Сано концептот за советување. Отворена е во 1976 год., а во меѓувреме Сано вработува повеќе од 600 соработници во европа и сака континуирано да расте и понатаму.
Сано не познава граници.


Презентации за производители на свињи во регионот

Моменталната ситуација кај одгледувањето на свињи во цела Европа, па така и на подрачјето на југоисточна Европа, на производителите на свињи не им дава премногу причини за оптимизам. Ценејќи дека за производителите на свињи е многу важно да имаат релевантни информации за за состојбата и за перспективата на производство со кое се занимаваат, фирмата САНО одлучи да организира низа семинари за одгледувачите на свињи кои се одржани од 26.-30.01.2015. година.


Монетарна политика и поттикнување на земјоделско производство

Веќе втора година целиот свет е погоден од економската криза. Секако, дека се работи за глобален процес кој, со домино ефект, ги опфаќа сите стопански гранки и области на човечките делувања. Секако дека за нас е најважно земјоделието. Но, како што порано наведовме – криза е глобална и сеопфатна и како таква во секое подрачје има иста причина, а таа во голема мерка може да се сведе на следната, многу едноставна формула: во голема мерка сите сме трошеле она што сеуште го немавме,за да ја купиме стоката која сеуште ниту оној кој ја произвел во голем број случаеви не ја платил.


Ново! - Протамино Премиум Форте®

Најбрз можен тов!


Дополнитена крмна смеска за товни свињи.

Повеќе информации >>>


Сано представува:


др. Бранимир Кампл - едукативна работилница

Во големиот амфитеатар на факултетот за Земјоделски науки и храна во Скопје, на 18.03.2010. год. се одржа научна едукативна работилница на која своето излагање го имаше др. Бранимир Кампл – со особено актуелна тема на финансиски менаџмент на фармите за молзни крави.


© Сано - Современа прехрана за животни д.о.о.е.л